Get to know me

Linsey is altijd al een creatieve duizendpoot geweest op het vlak van knutselen, tekenen, decoreren... dat is en was haar ding! 

 

Haar hele carrière is gestart met een opleiding kunstnagels toen ze in het zesde middelbaar zat op woensdag namiddag na school. Daar kreeg ze al snel de smaak te pakken voor het vak. Ze kon haar creativiteit kwijt en maakte 1 voor 1 kleine kunstwerken.

 

Echter ging haar interesse veel verder dan enkel nagels. Ze volgde verschillende make-up cursussen waaronder aan de Amerikaanse make up school Make-Up Designory in Gent & Antwerpen.  Dit heeft ervoor gezorgd dat je voor de beste producten en professioneel advies aan het juiste adres bent bij Linsey Roses Beautyfarm. 

 

Vele opleidingen, ervaring  en enkele jaren later, geeft Linsey haar creatieve kennis door als Educator bij Monai te Wijnegem. Monai is een groothandel gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met beauty.  

 

Tot op de dag van vandaag heeft ze niet stilgezeten en heeft ze zich bijgeschoold in tal van nieuwe behandelingen (wenkbrauwen, wimpers, hairstyling...) en blijft ze alle behandelingen die ze reeds aanbiedt steeds verbeteren en perfectioneren. 

 

Linsey Roses Beautyfarm is ontstaan uit een enorm grote passie voor alles wat te maken heeft met beauty.

Mensen helpen, laten stralen & met een lach naar buiten laten gaan... Dat is haar doel sinds 2015.